De Faculty Journal, een logboekfunctie in Canvas waarmee docenten en studentassistenten feedback kunnen delen over studenten, is uitgezet.

Geconstateerd is dat persoonlijke berichten in dit journal ook zichtbaar waren voor docenten en studentassistenten die via Canvascursussen verbonden zijn aan een student, terwijl die niet voor hen bedoeld waren. Studenten, andere UvA-medewerkers zonder toegang tot de functionaliteit of personen buiten de UvA konden niet bij de informatie. Na melding is de functie onderzocht en uitgezet. Ook is de autoriteit persoonsgegevens op de hoogte gesteld.

Vragen over dit bericht? Neem contact op met servicedesk-icts@uva.nl.