Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studieplekken reserveren

In diverse studiecentra zijn er voor studenten computerwerkplekken met printers beschikbaar. Als je een studieplek wilt gebruiken, moet je deze vooraf reserveren. 

Elke computerwerkplek heeft een snelle internetverbinding. Je logt in op een computerwerkplek met je UvAnetID

De Bibliotheek biedt gefaseerd weer studieplekken aan aan studenten en medewerkers van de UvA. Studieplek nodig. Reserveren vooraf is verplicht!

Openingstijden

Laptops

In de studiecentra kun je op je eigen laptop werken. Ook is het mogelijk om een laptop te lenen aan de informatiebalies van UB Singel, Bibliotheek P.C. Hoofthuis, Bibliotheek Roeterseiland en Bibliotheek Science Park.

15 minuten pc's

In de meeste studiecentra zijn een klein aantal computers ingesteld als zogenaamde 15 minuten pc's. Deze werkplekken zijn bedoeld voor mensen die in het studiecentrum slechts kort een werkplek nodig hebben. Na 15 minuten wordt de gebruiker automatisch uitgelogd. Je kan dan niet gelijk opnieuw inloggen op een 15 minuten pc. Mocht je na die 15 minuten toch verder willen werken in het studiecentrum zul je een gewone werkplek moeten kiezen om in te loggen.

Na afloop inschrijvingsperiode

Je kunt tot 90 dagen na afloop van je inschrijvingsperiode als student gebruik maken van de digitale diensten van de UvA, en dus ook van de studiecentra.

Wachtwoord

Als je je wachtwoord kwijt bent kun je op vertoon van een geldige collegekaart (met het daarbij behorende legitimatiebewijs) aan de balie van een studiecentrum een nieuw wachtwoord laten maken.

Ondersteuning

In elk studiecentrum is een balie waar je met vragen terecht kunt over het gebruik van de computerwerkplekken en andere ict-diensten van de UvA.