Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Common Room

De Common Room is de huiskamer van de Roeterseilandcampus. Er staan tafels en banken waar je kunt vergaderen, samen kunt werken aan groepsopdrachten of kunt bijkomen van je colleges.

Daarnaast bevinden de bestuurskamers van de studieverenigingen van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen zich in de Common Room, waar je ook heel laagdrempelig even langs kunt gaan. In de middag opent de bar, gaat de muziek aan en zijn er af en toe evenementen. Er wordt van alles verkocht: meerdere soorten bier, wijn, frisdranken en natuurlijk ook de nodige snacks. Je bent dus altijd welkom om even de Common Room binnen te stappen voor wat gezelligheid en schroom niet om op de bank neer te ploffen na je lange dag!

In welke ruimte bevindt de Common Room zich?

De Common Room bevindt zich in ruimte B1.25.

Hoeveel mensen kunnen er ongeveer in?

Over het algemeen is er overdag zitplek voor zo’n 25 man, maar op aanvraag (voor bijvoorbeeld evenementen) hebben wij veel meer stoelen beschikbaar. Tijdens een borrel is er plek voor ruim 80 man in de ruimte.

Welke faciliteiten zijn er?

De Common Room beschikt over drie banken, drie tafels, stoelen, twee statafels en ons pronkstuk: een voetbaltafel. Daarnaast hebben wij een beamer met scherm die gereserveerd kan worden voor gebruik binnen gebouw B/C/D. Ook staat er een versterker met twee boxen in de ruimte. Achter de bar hebben wij meerdere koelkasten, keukengerei, borden, bakjes en glazen.

Waarvoor is de Common Room bijvoorbeeld geschikt?

De Common Room is geschikt voor bijna alle gelegenheden: je ziet aan de ene tafel een groepje vergaderen en aan de tafel ernaast is een groepje na het laatste college een biertje aan het drinken. Uiteraard is het een zeer geschikte ruimte voor een borrel, maar er worden ook lezingen of filmavonden gehouden. De Common Room is dus multifunctioneel!

Kun je de ruimte ook reserveren en zo ja, hoe?

De ruimte is beschikbaar voor evenementen. Zoals hierboven al is genoemd is de ruimte geschikt voor allerlei evenementen: lezingen, pubquizzen, borrels en noem maar op. Je kunt de Common Room bereiken via info@cr-uva.nl, en je bent atijd welkom om de ruimte even binnen te lopen!