Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Digitale inzage na (deel)toetsen

Wat is er veranderd?
• Gemaakte deeltoetsen kunnen niet meer ingezien worden aan de onderwijsbalie;
• na een deeltoets kun je het gemaakte tentamen inzien in een speciaal daarvoor gereserveerde ruimte, waar je in alle rust jouw gemaakte toets kunt bekijken op een laptop;
• tijdens het laatste inzagemoment (na de laatste deeltoets) kun je een herbeoordelingsverzoek indienen, niet ervoor en niet erna.

Afgelopen studiejaar is er een pilot gedraaid met digitale tentameninzage in een speciaal hiervoor gereserveerde ruimte. Op basis van evaluatie is besloten deze manier van inzage te implementeren in jaar 1 en 2 van de bacheloropleiding Psychologie. Per deeltoets is er één inzage (NB: voor jaar 2 geldt dat er per deeltoets twee inzagen ingepland zijn om alle studenten de mogelijkheid te geven om naar een inzage te komen). Op rooster.uva.nl is voor het gehele jaar te zien wanneer deze momenten ingepland zijn. Tevens is er per vak één moment om een herbeoordelingsverzoek in te dienen: tijdens de laatste inzage (van de laatste deeltoets). Bij deze laatste inzage kun je ook alle eerder gemaakte deeltoetsen inzien. Het is dus niet mogelijk om bij eerdere deeltoetsen herbeoordelingsverzoeken in te dienen.

Zie voor meer informatie en toelichting de pagina Toetsinzage en herbeoordelingsverzoeken in de A-Z-lijst van Psychologie.