Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studievereniging VSPA

Psychologie Studenteninformatie

De VSPA is de Vereniging van Studenten in de Psychologie te Amsterdam, en bij vrijwel alle psychologiestudenten van de UvA een bekende factor. 

De VSPA probeert de studenten Psychologie terzijde te staan door het verkopen van boeken, syllabi en samenvattingen en het organiseren van sociale en studiegerelateerde activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door de studenten zelf. Ongeveer 150 studenten die zich hebben verenigd in 25 commissies, zijn verantwoordelijk voor onder andere het eerstejaarsweekend, lezingen, excursies, feesten, borrels, filmvertoningen, jamsessies, de liftwedstrijd, het congres en de studiereis. Ook de Boekenbalie wordt volledig gedraaid door vrijwilligers.

Nieuwsgierig?

Het behartigen van de sociale, studiegerelateerde, maatschappelijke, culturele en politieke belangen van de Psychologiestudenten is mogelijk doordat het Bestuur zich hier dagelijks voor inzet. Wil je deze bestuursleden Ieren kennen, actief worden in een van de commissies of heb je gewoon trek in een gratis kopje koffie of thee? Kom eens langs op Nieuwe Achtergracht 129-B, 1018 WS Amsterdam.

VSPA-info

Zoek je informatie over de boekenverkoop, feesten of activiteiten of ben je benieuwd welke commissies er allemaal zijn en wat zij doen, dan kun je ook terecht op de website van de VSPA.

Lid worden?

Lid worden van de VSPA voor je gehele studietijd kost € 26,00. Hiermee krijg je korting op je boeken, die je via ons kunt bestellen. Bovendien krijg je als lid korting en voorrang op veel activiteiten waar je aan deelneemt. Ook heb je als VSPA-lid stemrecht op de Algemene Ledenvergaderingen, zodat je invloed kunt uitoefenen op het beleid van de vereniging. Je kunt ook kiezen voor een eenjarig lidmaatschap bij de VSPA, dit kost € 13,00.