Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Schakelverzoeken

Heb je je bachelor Psychologie elders afgerond en wil je aan de UvA je master doen? Of, heb je een andere bachelor (niet Psychologie) afgerond en wil je een master Psychologie gaan doen? In beide gevallen is er sprake van schakelen. Je vindt hieronder informatie over schakelmogelijkheden die we bieden.

Geen bachelor Psychologie of een bachelor Psychologie die niet aansluit op de mastertrack die je wilt doen?

Heb je een bachelor Psychologie behaald die niet goed aansluit op de track die je wilt doen in de master? Of heb je een andere, enigszins verwante, bachelor afgerond en wil je graag een mastertrack binnen de master Psychologie doen? In beide gevallen kun je met een schakelprogramma alsnog voldoen aan de instroomeisen.

Om een verzoek tot schakelen in te dienen kun je gebruik maken van aanmeldformulieren. We zijn momenteel bezig met de formulieren voor de tracks binnen de master Gezondheidszorgpsychologie. Deze zullen z.s.m. online komen. Heb je daar tot die tijd vragen over, neem dan contact met ons op.

Elders bezig met een bachelor Psychologie die je bij ons wilt afronden?

Als je nu bezig bent met een bachelor Psychologie aan een andere universiteit maar naar de UvA bachelor Psychologie wilt overstappen, bijvoorbeeld omdat je een specialisatie wilt doen die je huidige opleiding niet biedt, kijk dan bij 'Overstappen naar bachelor Psychologie'