Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Colloquiumpunten

Psychologie

Tijdens de bachelor- en masterfase dienen colloquiumpunten behaald te worden. Lees hieronder hoe je je punten checkt en hoe je ze behaalt.

Uitzonderingen als gevolg van het coronavirus

Over eventuele uitzonderingen als gevolg van het coronavirus vind je hier de laatste stand van zaken.

Tot 1 september 2021 hoef je niet te voldoen aan de colloquiumpunteneis.

Check je punten

Op de volgende pagina kun je vinden hoeveel colloquiumpunten je hebt verdiend. Voer op de site je studentnummer in.

Bachelorcolloquia

In de bachelor dienen 10 colloquia te worden behaald, waaronder tenminste twee masterthesebesprekingen.

In de Agenda staan alle lezingen waarmee colloquiumpunten mee kunnen worden behaald. Sinds 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om colloquiumpunten te krijgen voor elders gevolgde lezingen.

De colloquiumeis is onderdeel van de bachelorthese; in de administratie wordt het onderdeel bachelorthese pas verwerkt als ook voldaan is aan de colloquiumeis. Als de colloquia pas later worden afgerond heeft dat dus gevolgen voor de datum die in de administratie geregistreerd wordt, wat weer gevolgen kan hebben voor de diplomadatum.

Registratie colloquiumpunten

De punten worden bijgeschreven met behulp van de collegekaart. Het is dus noodzakelijk de collegekaart mee te nemen naar elke lezing. 

Mastercolloquia

In de master dienen 10 colloquia te worden behaald, waaronder tenminste vijf masterthesebesprekingen.

In de Agenda staan alle lezingen waarmee colloquiumpunten mee kunnen worden behaald. Sinds 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om colloquiumpunten te krijgen voor elders gevolgde lezingen.

De colloquiumeis is onderdeel van de masterthese; in de administratie wordt het onderdeel masterthese pas verwerkt als ook voldaan is aan de colloquiumeis. Als de colloquia pas later worden afgerond heeft dat dus gevolgen voor de datum die in de administratie geregistreerd wordt, wat weer gevolgen kan hebben voor de diplomadatum.

Registratie colloquiumpunten

De punten worden bijgeschreven met behulp van de collegekaart. Het is dus noodzakelijk de collegekaart mee te nemen naar elke lezing.