‘Meidenwerk’ is een methodiek binnen het jongerenwerk dat zich specifiek richt op meiden (10 – 23 jaar) die opgroeien in kwetsbare situaties. Op 8 maart organiseert afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam in het kader van internationale vrouwendag een lezing over deze methodiek. Deze lezing wordt gegeven worden door Dr. Cynthia Boomkens, die op dit onderwerp is gepromoveerd.

Kerngegevens van evenement Lezing over 'Meidenwerk', in het kader van internationale vrouwendag (online)
Datum 8 maart 2021
Tijd 19:30 -20:30

Master- en bachelorstudenten Pedagogische wetenschappen, Onderwijswetenschappen en Universitaire Pabo van Amsterdam van de UvA krijgen voor het bijwonen van deze lezing een colloquiumpunt toegekend.

Uiteraard zijn ook studenten van andere universiteiten en hogescholen van harte welkom! Ook kan een ieder die belangstelling heeft voor dit onderwerp zich bij deze zoomlezing aansluiten.

De lezing vindt online plaats via Zoom en duurt van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur.
Je kunt je aanmelden door je gegevens op onderstaande link in te vullen: https://forms.gle/JWMp9dVf4XUcuVL88
Een of twee dagen voor de lezing ontvang je de Zoom-link naar de lezing via e-mail.

Meld je snel aan, zodat je iets hebt om naar uit te kijken!!

Met vriendelijke groet,
Prof. dr. Henny Bos,