Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Stagecoördinator bachelorstage

Stagecoördinator

Studenten kunnen ter oriëntatie worden toegevoegd aan de Canvas course van Pedagogische Wetenschappen of Onderwijswetenschappen. Neem hiervoor contact op met de stagecoördinator. Ook voor vragen over het vinden van een stageplek voor de bachelorstage kan je contact opnemen met de stagecoördinator.

Contact

Heb je een vraag over het vinden van een stageplek voor de bachelorstage of wil je toegang tot de canvasomgeving? Mail de stagecoördinator of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 554 029 21.

Spreekuur op afspraak

Via het online afsprakensysteem kan je een afspraak maken met Loes van den Berg, stagecoördinator van de bacheloropleidingen Onderwijswetenschappen en Pedagogische wetenschappen.

Locatie stagecoördinator

Je kunt melden bij de Onderwijsbalie Pedagogische en Onderwijswetenschappen in ruimte REC-E9.91A, waar je door de stagecoördinator wordt opgehaald.

Je vindt de onderwijsbalie op de 9e verdieping van gebouw E op de UvA Roeterseilandcampus. Dit bouwdeel is bereikbaar door in gebouw D de lift te nemen naar de 7e verdieping. Als je de lift verlaat, ga je direct rechtsaf, door de glazen deuren.

Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang D)
Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang D)

Nieuwe Achtergracht 127
1018 WS Amsterdam

Disclaimer

Wijzigingen voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.