Van zaterdag 21 december tot en met woensdag 1 januari is het kerstreces. Gedurende deze periode zijn de meeste gebouwen en voorzieningen van de UvA gesloten of gelden er aangepaste openingstijden.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

• Studenten Services en de Central Student Service Desk (SSD): gesloten vanaf dinsdag 24 december 17.00 uur t/m woensdag 1 januari.
    Let op: de CSSD is op donderdag 19 december om 15:00 uur gesloten.
  • Studiecentra en bibliotheken: in de kerstperiode is alleen de UB Singel beperkt geopend (m.u.v. 24-25 december en 1 januari). Andere locaties zijn van woensdag 25 december t/m woensdag 1 januari gesloten. Bekijk voor actuele openingstijden de website van UB Singel.
  • Mensa’s, cafés en koffiecorners: gesloten van zaterdag 21 december t/m woensdag 1 januari.