Neem nu een kijkje in het hoofdgebouw van de FNWI met onze nieuwe virtuele 360˚ tour. Hiermee kun je op je gemak studieplekken en andere faciliteiten in en rondom Science Park 904 verkennen.

Kijk rond op je mobiele telefoon door je apparaat te bewegen, of op je computer of laptop door het beeld alle kanten op te slepen met je muis. Klik op een van de vele informatiepunten of video’s en leer meer over de faciliteiten en verenigingen binnen de faculteit.

Daarnaast krijg je met de virtuele tour een voorproefje van enkele bijzondere studieplekken en college- en practicumzalen. Ontdek bovendien de plekken op Science Park waar je kunt ontspannen en socializen zoals in de Brainwave of buiten in Anna’s Tuin & Ruigte.

Je wordt verwelkomd door niemand minder dan onze vice-decaan Lex Kaper en Pepper de humanoid robot.

Ervaar de faculteit in 360˚, waar je ook bent.