Heeft het nut om persoonlijke chefkoks in te zetten tegen de ziekte van Crohn? Of een speciale Hello Fresh box te ontwikkelen tegen colitis? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat pubers gezond blijven eten? En veranderen poeptransplantaties echt het gedrag van mensen? Deze en nog veel meer onderwerpen zullen aan bod komen tijdens het symposium Personalized Food van de Amsterdam Green Campus.

Detail Summary
Datum 28 januari 2020
Tijd 12:30 - 17:30

In de ochtend van het symposium zijn er diverse tafeldiscussies. Er zijn nog een aantal plekken aan de tafels over voor relevante deelnemers. Zie hiervoor de website van de Amsterdam Green Campus.

De middag is open voor alle geintereseerden. De voertaal van het symposium is Engels.

12.30h You are welcome in central hall Science Park 904

13.00h Opening Wil Bekkering, Director Aeres Hogeschool Almere (lecture hall C0.05)

13.30h How enriched diets with micronutrients or fatty acids protect against early life stress-induced effects,

Aniko Korosi (UvA/SILS)

14.00h Presentation Table 1: Feike van der Leij, Inholland

14.15h Effect of feces transplantation on disease and behavior, Ilias Attaye, UMC

14.45h Presentation Table 2: Johan van Limbergen, UMC

15.00h Presentation Table 3: Elise Gieling, AERES Almere

15.15h Break

15.45h A new diet (Crohn's disease Exclusion Diet) to change the composition of your microbiome,

Johan van Limbergen, UMC

16.15h Presentation Table 4: Sigrid Wertheim-Heck, WUR-Aeres.

16.30h Personalized nutrition and health, New business development, Nard Clabbers TNO

17.00h Music & drinks