Welke opleiding volg je?

Sporten bij het Universitair Sportcentrum

Laatst gewijzigd op 13-02-2022
Zin om te sporten? UvA-studenten kunnen terecht bij het Universitair Sportcentrum (USC).Voor eerste- en tweedejaars is er de USC Deal.
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Universitair Sportcentrum

Zin om te sporten in een dynamische en academische omgeving? Het Universitair Sportcentrum (USC) heeft een ruim en flexibel aanbod voor sport en fitness. USC heeft zes sportlocaties, waar je lessen kunt volgen in meer dan 60 sporten. Je krijgt als UvA-student uiteraard korting op abonnementen! Meer informatie, en de plek om je online in te schrijven, vind je op de websiteExterne link. Er zijn diverse soorten lidmaatschappenExterne link

De vestigingen van USC, iedere dag geopend, vind je verspreid over de stad. Er zijn vier gyms, een tennispark, een yogastudio, klimwanden, squashbanen en nog veel meer. Uitproberen? Voor de prijs van drie zakken chips (€ 6,00) kun je drie proeflessen volgen. 

In periodes van lockdown vanwege het coronavirus verandert er veel. Lees hierExterne link de meest recente updates van USC over corona-maatregelen.  

Sportverenigingen

Je kunt je ook aansluiten bij een sportvereniging. Het overzicht van alle sportverenigingen vind je hier