uva.nl

Van zaterdag 22 december tot en met dinsdag 1 januari is het kerstreces. Gedurende deze periode zijn de meeste gebouwen en voorzieningen van de UvA gesloten of gelden er aangepaste openingstijden.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

• Op donderdag 20 december 2018 sluit de Central Student Service Desk om 15.00 uur.
  • Op 21 december is de Central Student Service Desk weer te bereiken van 09.00-17.00 uur.
  • Studenten Services en de Central Student Service Desk (SSD): gesloten vanaf vrijdag 21 december 17.00 uur t/m dinsdag 1 januari.
    Studiecentra en bibliotheken: in de kerstperiode is alleen de UB Singel beperkt geopend m.u.v. kerst en nieuwjaarsdag. Andere locaties zijn van zaterdag 22 december t/m dinsdag 1 januari gesloten. Bekijk voor actuele openingstijden de website van UB Singel.
  • Mensa’s, cafés en koffiecorners: gesloten van zaterdag 22 december t/m dinsdag 1 januari.