uva.nl

Heb je dat weleens, dat je je rekenmachine vergeten bent nét nu je tentamen begint? Of je bent aan het studeren in de bieb en je mist een markeerstift?

Schoolsupply automaat

Op dit soort momenten kan je terecht bij de nieuwe vendingautomaten die geplaatst zijn in de gebouwen van de UvA. De automaten van SchoolSupply bevatten namelijk geen snoep en frisdrank, maar ‘non-food’ artikelen.

Wat zit er allemaal in de automaat?

Je vind er verzorgingsproducten zoals deodorant en maandverband. En als je je even niet lekker voelt kun je onder meer kiezen uit Strepsils, Rennies, paracetamol en hooikoortstabletten. Maar ook artikelen als oordopjes, Pritt-stiften, Dopper-drinkflessen en fietslampjes kun je uit deze automaat halen. Mis je een product? Laat het weten aan de leverancier, zij passen het aanbod aan, aan de vraag van studenten.

Waar vind je de automaten?

Roeterseilandcampus:

• REC H (3e etage, bij de bibliotheek)
  • REC A (1e etage, naast de snack- en drankautomaten en het oplaadstation voor je telefoon)
  • PC Hoofthuis (entreehal, tegenover de servicebalie, naast de printer)

Sciencepark

• Gebouw D (1e etage richting de gang van C)

Universiteitskwartier:

• Bushuis (naast de automaten in de tussenruimte naar de kantine)
  • Oudemanhuispoort (begane grond, achter de trap naast de automaten)
  • Universiteitsbibliotheek (in de kantine)