For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Mindfulness (6 x 2 uur) (online óf op locatie REC)

Online training: Leer met aandacht aanwezig te zijn

Iets voor jou?

Heb je moeite om met stress om te gaan? Vind je het moeilijk om je te concentreren? Heb je last van piekergedachtes? In deze training leer je mindfulness-technieken die je helpen om te gaan met spanning en negatieve gedachtes. Gedurende de training leer je meer bewust te zijn van wat er speelt in je geest en je lichaam door middel van meditatie. Dit helpt je om beter voor jezelf te zorgen.

Data en tijden 2021-2022 (1e semester)

  • september-oktober 2021: maandag 20, 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober 2021 van 13.30-15.30 uur (op locatie Roeterseilandcampus)
  • oktober-november 2021: maandag 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november 2021 van 09.30-11.30 uur (online)

Goed om te weten

We rekenen erop dat je bij alle 6 sessies aanwezig bent. Dat is belangrijk voor het trainingsresultaat voor jezelf én voor dat van de andere studenten die meedoen.

Praktische informatie

  • Deze training is gratis. De training wordt in het Engels aangeboden en staat open voor Nederlands- en Engelstalige studenten.
  • Het is verplicht alle 6 sessies aanwezig te zijn. Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA of HvA studeert of er maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd.
  • Aanmelden kan vanaf 10 weken tot 2 dagen van tevoren. Na je aanmelding ontvang je een mail met relevante informatie, onder andere over je login dan wel over de exacte locatie op de Roeterseilandcampus (REC)
  • N.B. De belangstelling is vaak groter dan het aantal plekken. We vragen je daarom je pas aan te melden als je zeker weet dat je komt.

Deze training in het Engels volgen?

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan met training-sts@uva.nl.