Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Education Desk FNWI

De Education Desk is de onderwijsbalie van de FNWI die het onderwijs ondersteunt en zorg draagt voor alle administratieve, opleidingsondersteunende en logistieke processen.

Het Education Service Centre (ESC) is ook het centrale punt waar studenten, docenten en externe belangstellenden allerlei informatie kunnen inwinnen over het onderwijs en de daarbij te volgen procedures en geldende regels.

Openingstijden

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 zijn  de openingstijden van de onderwijsbalie beperkt.  Wij zijn het snelst te bereiken via e-mail:

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur op 020-525 71 00. Vanaf 11 mei is de balie iedere dinsdag en woensdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Het is weer mogelijk om je diploma op te halen bij de onderwijsbalie op het Science Park. Om ervoor te zorgen dat je diploma voor je klaar ligt wanneer je komt en om drukte aan de balie te voorkomen, kan dit alleen op afspraak. Stuur een mail naar servicedesk-esc-science@uva.nl om een afspraak te maken.

Vragen over je opleiding?

Neem dan contact op met de Education Desk van de FNWI via:

Telefoon: 020-525 71 00 of e-mail via: servicedesk-esc-science@uva.nl

Indien je via de mail contact opneemt met de Education Desk, vermeld dan ook je StudentID-nummer en je opleiding.

Locatie en bezoekadres

Postadres 

  • Postbus 94214, 1090 GE Amsterdam