Marjorie Beld onderzoekt het klasklimaat in het voortgezet speciaal onderwijs. De ontwikkeling en validering van een tweetal instrumenten voor klasklimaat maakt het mogelijk dat klasklimaat in het voortgezet speciaal onderwijs binnen en buiten de residentiele instellingen gemeten kan worden. Daarnaast is klasklimaat in het voortgezet speciaal onderwijs gerelateerd aan twee aspecten die direct in verband staan met het toekomstperspectief van leerlingen in het speciaal onderwijs.

Detail Summary
Datum 19 november 2019
Tijd 11:00
Locatie Singelkerk

Op zoek naar een proefschrift? Kijk dan hier.

Mw. M.H.M. Beld: Still Learning. Promotor is prof. dr. G.J.J.M. Stams. Copromotoren zijn G.H.P. van der Helm (Hogeschool Leiden) en dr. C.H.Z. Kuiper (Hogeschool Leiden).

Toegang vrij

Singelkerk