Save the Date, op donderdag 21 juni van 16:30 tot 21:00 en sluit het collegejaar feestelijk met je mede-student en/of collega!

Het SummerFest is weer terug op de Roeterseilandcampus met een geweldig en gevarieerd programma met o.a. local bands & DJ's, silent disco, foodtrucks, karaoke, sport & games.

Laat je medestudenten en collega's weten dat je komt via het Facebook-event SummerFest REC en we houden je op de hoogte van het programma!

Summer Festival 2016

Alle medewerkers en studenten van de faculteiten Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG), Economie en Bedrijfskunde (EB) Rechtsgeleerdheid (FdR) en Politics, Psychology, Law and Economy (PPLE) zijn van harte uitgenodigd. Dus, Save the Date en sluit het collegejaar feestelijk af!