Als student van de UvA kan je via het netwerk ‘uva’ of ‘eduroam’ snel en veilig internetten en heb je toegang tot alle informatiesystemen.

Om verbinding te maken met dit netwerk voer je één keer een aantal stappen uit. Daarna heb je op alle UvA-locaties altijd automatisch verbinding.

UvA Open Wi-Fi

Maak je gebruik van het open wifi-netwerk in UvA-gebouwen? Wees je ervan bewust dat dit een onbeveiligd netwerk is en bedoeld voor bezoekers. Voor jou als student bieden we een beter netwerk aan. UvA Open Wi-Fi is daarnaast minder snel en je moet bij ieder gebruik weer opnieuw inloggen.

Voor meer informatie bekijk de A-Z-lijst > Wifi.

Hulp nodig?

Lukt het niet om verbinding te maken? Ga dan langs bij de balie van het studiecentrum.