In 2019 wordt het pand REC P, Plantage Muidergracht 24, verbouwd. De onderwijszalen en instituten, die waren gehuisvest in het gebouw, zijn al ondergebracht in andere panden van de UvA. Totdat de verbouwing begint is leegstandsbeheer ingeschakeld.

Wat betekent dit?

Om bijvoorbeeld kraken of verval tegen te gaan, is het bedrijf Adhoc ingeschakeld om de leegstand van het pand op te vangen. Via deze organisatie worden sinds 28 augustus tijdelijk studenten, startups en andere bureau gerelateerde bedrijfjes in het gebouw ondergebracht. Het gaat om circa 40 studenten en 20 startups of andere kleine bedrijven. Zij komen voor een groot deel vanaf het Binnengasthuisterrein, omdat zij het UvA-pand BG13a (Vendelstraat 8) moeten verlaten voor de bouw van de nieuwe Universiteitsbibliotheek.

Verbouwing

Als er meer bekend is over de plannen voor de verbouwing, het tijdspad van de verbouwing en de nieuwe UvA-bewoners van het pand volgt meer informatie.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met de Servicedesk van Facility Services, via tel. 020 525 1403 of e-mail servicedesk-fs@uva.nl