Het Instituut voor Nederlands Taalonderwijs en Taaladvies organiseert op vrijdagmiddag 15 juni 2018 een workshop Spelling waar alle studenten van de UvA kosteloos aan kunnen deelnemen.

Workshop Spelling

De workshop is bedoeld voor studenten en medewerkers van de UvA die hun spelling willen verbeteren. Het gaat om studenten en medewerkers van wie Nederlands de moedertaal is, of om anderstaligen van wie het Nederlands ‘near-native’ is.

In de workshop worden korte theoretische gedeeltes afgewisseld met schriftelijke oefeningen. Aan bod komen onder andere de spelling van werkwoorden, interpunctie, samenstellingen en (digitale) hulpmiddelen.

Interesse?

De workshop vindt plaats op vrijdag 15 juni van 14.00-17.00 uur in het P.C. Hoofthuis. Meld je aan via onderstaand formulier of mail naar intt@uva.nl.

Let op: je aanmelding is niet vrijblijvend; als je je aanmeldt word je geacht ook daadwerkelijk deel te nemen.

Aanmeldingsformulier workshop Spelling
P.C. Hoofthuis

Spuistraat 134
1012 VB Amsterdam