Met de training Studie op de rails kun je ervoor zorgen dat je studie een succesvol onderdeel van je leven wordt.

Detail Summary
Startdatum 14 februari 2020
Einddatum 20 maart 2020
Tijd 00:00
Foto: Ilsoo van Dijk

Inhoud

Je bent dit jaar begonnen met je studie of al enige tijd aan het studeren. Je wilt verandering aanbrengen in je studiepatroon en studiegedrag, maar dat lukt maar niet, ondanks al je voornemens. Je weet niet precies waar je moet beginnen. Professionele begeleiding en contact met andere studenten die zich in dezelfde situatie bevinden kan dan uitkomst bieden.

In deze training ga je doelen stellen in je studie. Je gaat elke week kijken wat er al goed ging en waar er nog ruimte voor verbetering is. Op deze manier kun je stapjes zetten en nieuwe gewoontes aanleren in je studiegedrag.

Deze training, bestaande uit zes bijeenkomsten en verzorgd door de Studentendecanen van UvA Studenten Services, wordt in 2019-2020 nog éénmaal aangeboden

Roeterseiland Campus (REC).

Lees meer en meld je aan