Je weet dat het handig is, je wil het ook wel doen, en je weet zeker: ‘Morgen begin ik…’. Maar het komt er niet van die planning te maken of je eraan te houden. De volgende dag zijn er andere zaken, die voorgaan.

Detail Summary
Datum 19 november 2019
Tijd 13:00 - 14:00
Foto: Elizabeth Lies on Unsplash

Inhoud

Het maken van planningen is iets wat vaak wordt vergeten, verdrongen of dat een doel op zich wordt, terwijl het een middel is. In deze korte workshop van één uur bieden we jou meer achtergrond over planningen en ga je zelf aan de slag met het maken van een realistische planning: ‘Vandaag begin ik!’.

In deze korte workshop staan de volgende aspecten centraal:

• De theorie van planningen
  • Het maken van een realistische planning

Deze workshop van één bijeenkomst, verzorgd door de Studentendecanen van UvA Studenten Services, wordt in 2019-2020 viermaal aangeboden.

Reeks

Deze workshop is onderdeel van vier korte workshops die samen je manier van studeren en planning bekijken. Je kunt losse onderdelen volgen, of de gehele reeks. De workshops worden elke twee oneven maanden op dinsdag gegeven (september t/m april).

• Slim lezen: elke 1e dinsdag van de oneven maanden
  • Hoe verwerk ik de stof?: elke 2e dinsdag van de oneven maanden
  • Plannen in een notendop:elke 3e dinsdag van de oneven maanden
  • Tentamentips algemeen:elke 4e dinsdag van de oneven maanden

Let op: voor elke workshop moet je je afzonderlijk aanmelden.

Roeterseiland Campus (REC)

Lees meer en meld je aan