Waarom is het handig om overzicht te houden en waarom is het zo moeilijk je aan je planning te houden?

Detail Summary
Datum 21 november 2019
Tijd 09:30 - 12:30
Foto: Estée Janssens on Unsplash

Vol goede moed ga je aan de slag, je maakt een mooi schema met een keurige planning van je studie. Maar binnen de kortste keren ben je vooral bezig met het maken van nieuwe versies van je planning, en komt het echte, daadwerkelijk studeren danig in de knel.

In deze workshop proberen we te achterhalen op welke punten je planning zo verbeterd kan worden dat het voor jou een praktisch hulpmiddel wordt, dat voldoende houvast biedt maar geen doel op zich meer is:

• Met welke factoren moet je rekening houden?
  • Welke soorten planning bestaan er?
  • Hoe pak je het zó aan dat het (voor jou) goed vol te houden is?

Deze workshop van één bijeenkomst, verzorgd door de Studentendecanen van UvA Studenten Services, wordt in 2019-2020 viermaal aangeboden.

Roeterseiland Campus (REC).

Lees meer en meld je aan