Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Omgaan met rouw (online, 2 uur per week)

Lotgenotengroep: steun vinden bij verlies en verdriet

Iets voor jou?

Heb je een ouder, je partner, zus of broer verloren? En is dat langer dan 6 maanden geleden? Deze wekelijkse groep ondersteunt je door er met medestudenten in een vergelijkbare situatie over te kunnen praten. Misschien ben je nog niet aan je eigen verlies toegekomen. Deze groep met lotgenoten kan dan een fijne plek voor je zijn. Ook als het voor het eerst is dat je het hele verhaal vertelt. Herkenning en het besef dat je er niet alleen voor staat zijn belangrijk. De verhalen van anderen kunnen tevens helpen om je verdriet een plek te geven.

Data en tijden 2020-2021

Het aanbod is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Het aantal bijeenkomsten is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aanmelding kan tot 1 week van tevoren. Na je aanmelding ontvang je eerst een uitnodiging voor een individueel intakegesprek. Tijdens de intake besluit een studentpsycholoog samen met jou of de groep aansluit bij jouw behoeften en of je kunt deelnemen aan deze groep.

  • vrijdag 22, 29 januari, 5, 12, 19 en 26 februari 2021, van 12.30-14.30 uur

Praktische informatie

  • Deze groep is gratis.
  • Na je aanmelding ontvang je een mail met relevante informatie, onder andere over je login.
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA of de HvA studeert of maximaal 1 jaar geleden aan de UvA of de HvA bent afgestudeerd.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan met training-sts@uva.nl.