Omgaan met angst voor (online) presenteren (6 x 2 uur)

Online training: leren presenteren zonder belemmering

Iets voor jou?

Heb je last van overmatige spanning bij het geven van presentaties? Deze training helpt je inzicht te krijgen in de oorzaken van je presentatieangst. Je gaat aan de slag met het stap voor stap onder ogen komen van deze spanning. Zo leer je de angst minder serieus te nemen. Ook leer je het lichaam en de symptomen van spanning beter te begrijpen. Met alle inzichten die je opdoet, leer je hoe je goed met spanning om kan gaan, zodat het je presentatie niet hoeft te belemmeren.

Data en tijden 2020-2021

Start april 2021: maandag 12, 19, 26 april, 3, 10 en 17 mei 2021, van 11.00-13.00 uur

Goed om te weten

We rekenen erop dat je er bij elke sessie bent. Dat is belangrijk voor het trainingsresultaat voor jezelf én voor dat van de andere studenten die meedoen.

• Deze training is gratis en wordt online aangeboden.
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA of de HvA studeert of maximaal 1 jaar geleden aan de UvA of de HvA bent afgestudeerd.
  • Aanmelden kan vanaf 10 weken tot 2 dagen van tevoren. Na je aanmelding ontvang je een mail met relevante informatie, onder andere over je login.
  • N.B. De belangstelling is vaak groter dan het aantal plekken. We vragen je daarom je pas aan te melden als je zeker weet dat je komt.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan met training-sts@uva.nl.