Het UvAcare project is een initiatief van de Universiteit van Amsterdam en onderdeel van het UvA Zorgplan. UvAcare heeft als doel extra zorg te bieden aan studenten en tegelijk onderzoek uit te voeren om zorg in de toekomst toegankelijker en nóg beter te maken.

Half december worden alle studenten van de faculteit Maatschappij en gedragswetenschappen per mail uitgenodigd om deel te nemen aan de UvAcare health check. Door middel van een vragenlijst met algemene vragen en specifieke vragen over (mentale) gezondheidsklachten (zoals angst, slaap, stemming en stress), krijg je meer inzicht in en feedback op jouw gezondheid. Eventueel word je uitgenodigd om deel te nemen aan een vervolgtraject waarin je begeleiding krijgt om proactief met jouw (mentale) gezondheid aan de slag te gaan. Een mooie kans dus om stil te staan bij de vraag: hoe gaat het met mij?

Geen mail ontvangen maar wel meedoen? Stuur een bericht naar uvacare@uva.nl of neem contact op met de studieadviseur studieadviseurs-pow-fmg@uva.nl, de UvAcare ambassadeur van de faculteit.