Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Studievertraging

Studievertraging

Interfacultaire Lerarenopleidingen

Wat te doen bij (dreigende) studievertraging?

Studievertraging

Dreig je tijdens de opleiding vertraging op te lopen, of heb je al meer dan een half jaar studievertraging gelopen? Neem dan contact op met de studieadviseur Noortje Gerritsen. 
Zet in je e-mailcontact met de studieadviseur over dit onderwerp altijd je eigen vakdidacticus in de cc.

Wat kan de studieadviseur voor je betekenen?

Samen met de studieadviseur neem je je dossier door, kijk je waardoor de studievertraging is ontstaan en wat er nodig is om de opleiding af te ronden. Nadat je afspraken met de studieadviseur hebt gemaakt over het vervolgtraject van de opleiding wordt de studieadviseur - na overleg - je mentor.

Herstart van de opleiding 

Ben je vertraagd, gestopt met de opleiding en wil je de opleiding weer oppakken, neem dan uiterlijk 4 maanden vóór aanvang van de opleiding contact op met de studieadviseur. Zij bekijkt of je een verzoek zal moeten indienen bij de examencommissie om opnieuw je opleidingstraject vast te stellen.

Als je niet meer staat ingeschreven als student aan de UvA, dan zal je je eerst zo spoedig mogelijk moeten inschrijven via Studielink.  

De deadline om je als herstarter aan te melden voor de opleiding is dezelfde als die geldt voor studenten die zich voor het eerst voor de opleiding aanmelden. 

De aanmeldperiode voor de februaristart loopt doorgaans van medio september tot en met eind oktober.  De aanmeldperiode voor de septemberstart loopt doorgaans van medio februari tot en met medio mei. Wijzigingen onder voorbehoud. De exacte data worden steeds ruim voor de aanmeldperiode op de ILO website gepubliceerd.

Disclaimer

Wijzigingen voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.