Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studieadviseur

Interfacultaire Lerarenopleidingen

  • Let op! In verband met de COVID-19 maatregelen is de studieadviseur alleen op afstand bereikbaar. Geplande gesprekken worden telefonisch of via mail afgehandeld. Inloopspreekuren gaan niet door. Heb je vragen over je opleiding of voortgang, stuur dan een mail naar studieadviseurs-pow-fmg@uva.nl.
    Check voor updates m.b.t.de coronavirus maatregelen de website van de UvA.
  • Let op! In verband met de zomervakantie vervallen alle spreekuren en telefonische spreekuren in de periode van 6 juli t/m 3 augustus 2020.

Studieadviseur

Voor studieadvies over de opleidingen die de Interfacultaire Lerarenopleidingen aanbieden, kun je terecht bij de studieadviseur Noortje Gerritsen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om vragen te stellen aan de studieadviseur.

Telefonisch spreekuur

  • Let op! In verband met de zomervakantie vervallen alle spreekuren en telefonische spreekuren in de periode van 6 juli t/m 3 augustus 2020.
  • De studieadviseur is telefonisch bereikbaar op woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 020 - 525 1338.
  • In de periode van 25 juni t/m 3 juli en van 4 t/m 13 augustus is de studieadviseur bovendien ook telefonisch bereikbaar op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur, via hetzelfde telefoonnummer.

Spreekuur op afspraak

Let op! In verband met de zomervakantie vervallen alle spreekuren en telefonische spreekuren in de periode van 6 juli t/m 3 augustus 2020.

Heb je een uitgebreide vraag of wil je je studieplanning bespreken? Maak dan een afspraak (30 min) via het online afsprakensysteem. De studieadvieur zal je dan bellen en de afspraak telefonisch doen.

Spreekuren op afspraak staan gepland op:

dinsdag 16.00 - 17.00 uur
woensdag 13.30 - 15.00 uur
donderdag 16.00 - 17.00 uur

Schriftelijk advies

Schriftelijke vragen aan de studieadviseur kun je stellen via studieadviseurs-pow-fmg@uva.nl.