Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Stage

Stage

Interfacultaire Lerarenopleidingen

De helft van de studielast van de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs (LVHO) bestaat uit een stage op een praktijkschool. Ook bij de minor Educatie en de Educatieve Module bestaat de helft van de opleiding uit een praktijkdeel. Deze stage loop je op een middelbare school in het voortgezet onderwijs.

Opleidingsscholen

De Interfacultaire Lerarenopleidingen hebben nauwe banden met een flink aantal opleidingsscholen in de regio's Amsterdam, Almere, West-Friesland en Noord-Holland-West. Via deze link is te zien waar de opleidingsscholen van de UvA zich bevinden.

Schoolopleiders en werkplekbegeleiders

De contactpersonen voor studenten op de opleidings- en praktijkscholen zijn doorgaans de schoolopleiders. Daarnaast word je begeleid door een werkplekbegeleider (WPB).

Schoolopleiders en werkplekbegeleiders kunnen op de volgende pagina informatie vinden die specifiek voor hen is bedoeld:

Stagecoördinator

Heb je een vraag over je stage of over de stageplaatsing? Mail de stagecoördinator of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 554 029 21.

Via het online afsprakensysteem kan je daarnaast een afspraak maken met Loes van den Berg, stagecoördinator van de Interfacultaire Lerarenopleidingen. Voor de afspraak kan je je melden bij de Onderwijsbalie Pedagogische en Onderwijswetenschappen in ruimte REC-E9.91A, waar je door de stagecoördinator wordt opgehaald.

Disclaimer

Wijzigingen voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.