Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl
Stage

Stage

Interfacultaire Lerarenopleidingen

De helft van de studielast van de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs (LVHO) bestaat uit een stage op een praktijkschool. Ook bij de minor Educatie en de Educatieve Module bestaat de helft van de opleiding uit een praktijkdeel. Deze stage loop je op een middelbare school in het voortgezet onderwijs.

Scholenbrochure

De Interfacultaire Lerarenopleidingen hebben nauwe banden met een flink aantal opleidingsscholen in de regio's Amsterdam, Almere, West-Friesland en Noord-Holland-West. Daarnaast werken we ook samen met zogenaamde praktijkscholen. In bijgaande scholenbrochure lees je meer over de opleidingsscholen waarmee wij samenwerken.

ILO Scholenbrochure 2018 - 2019

Schoolopleiders en werkplekbegeleiders

De contactpersonen voor studenten op de opleidings- en praktijkscholen zijn doorgaans de schoolopleiders. Daarnaast word je begeleid door een werkplekbegeleider (WPB).

Schoolopleiders en werkplekbegeleiders kunnen op de volgende pagina informatie vinden die specifiek voor hen is bedoeld:

Informatie voor schoolopleiders en werkplekbegeleiders

Stagecoördinator

Voor vragen over je praktijkplek kun je terecht bij de stagecoördinator.

Mail stagecoördinator

Inloopspreekuur

De stagecoördinator heeft op woensdag van12.00 - 13.00 uur een inloopspreekuur voor studenten die vragen hebben over de stage voor alle opleidingstrajecten van de Interfacultaire Lerarenopleidingen en voor stagezoekende studenten van de bacheloropleidingen Onderwijswetenschappen en Pedagogische wetenschappen.

Je kunt je tijdens de hierboven genoemde tijden melden bij de onderwijsbalie POW in REC-E9.91A.

Disclaimer

Wijzigingen voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.