Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Diversiteit en Inclusie Community lunches

Het Chief Diversity Officer team nodigt studenten en medewerkers van de UvA uit voor vijf Diversiteit & Inclusie lunches. We heten met name mensen welkom die zich bezig houden binnen de UvA met ‘cultural change’, inclusie, gelijkwaardigheid, dekolonisatie en bewustwording rondom diversiteits-gerelateerde onderwerpen. We willen de kennis en expertise van studenten en medewerkers samenbrengen en manieren vinden waarop we elkaar kunnen empoweren en steunen in het proces van verandering bij de UvA.

PC Hoofthuis UvA

Tijdens de eerste lunch eind 2019 hebben we geinventariseerd wat de staat van diversiteit en inclusie op de UvA is en welke onderwerpen van belang zijn op dit moment. De thema’s voor de volgende lunches zullen op basis van de eerste lunch worden samengesteld. Door de bijeenkomsten kunnen we co-creëren, zien wat er mist en wat er verbeterd kan worden omtrent de thema’s. Aangezien de eerste lunch in het teken zal staan van de huidige staat van diversiteit en inclusie op de UvA, moedigen we studenten en medewerkers aan om input te geven over onderwerpen die zij belangrijk vinden om te bespreken.

Doelen

Het voornaamste doel van de lunchbijeenkomsten is om samen te werken aan het proces van ‘cultural change’ aan de UvA. Andere doelen zijn:

  • Co-creatie van leeromgevingen waar we good practices delen en elkaar kunnen empoweren en ondersteunen.
  • Transparantie creëren over het werk van het Chief Diversity Officer-team naar studenten en medewerkers toe.  
  • Verbinding versterken met studenten, studie- en studentenorganisaties en medewerkers (we streven naar 50% studenten en 50% medewerkers tijdens de lunches).

Aankomende lunches

Praktische informatie

We vragen aan studie- en studentenverenigingen en medewerkers-groepen om één vertegenwoordiger per groep af te vaardigen.

Als je vragen hebt of ideeën die je wilt delen tijdens de lunches, kun je contact opnemen met Fatima Kamal, educator bij het Chief Diversity Officer team.