Voor welke wiskundedocent kom jij ’s ochtends vroeg met plezier en liefde je bed uit? En welke werkcollegedocent inspireert en motiveert jou om het beste uit jezelf te halen? Nu heb je de kans om hem of haar dit te laten weten, door hieronder jouw favoriete werk- en/of hoorcollegedocent te nomineren voor de KdVI-onderwijsprijs!

KdVI-onderwijsprijs

De Opleidingscommissie Wiskunde (OC) heeft in samenwerking met het Korteweg-de Vries Instituut (KdVI) het initiatief genomen om deze prijs te organiseren om de aandacht op onderwijs als inspiratie voor studenten te benadrukken. Ook kunnen studenten en de OC met deze prijs hun waardering uitspreken voor docenten die hun onderwijs bovengemiddeld goed verzorgen. De prijs stimuleert hiermee goed onderwijs en betrokkenheid van studenten bij het onderwijs.

Nomineren

In het formulier hierboven kun je je favoriete werk- en/of hoorcollegedocent nomineren. Je kunt docenten nomineren tot en met 15 mei. Alle werk- en hoorcollegedocenten die in de bachelor wiskunde of in één van de masters wiskunde lesgeven aan de UvA kunnen genomineerd worden, behalve de winnaars van 2018, Jan Brandts en Jeremy van der Heijden, en van 2019, Lenny Taelman en Ronen Brilleslijper.

Bekendmaking winnaars

De uiteindelijke winnaars van de KdVI-onderwijsprijs zullen uit de nominaties van studenten gekozen worden door de OC. In normale tijden zouden de winnaars tijdens het projectenfestival het gouden krijtje overhandigd krijgen. De festiviteiten voor dit jaar zijn nog niet vastgelegd.

Reglementen

De reglementen van de KdVI-onderwijsprijs zijn hier te vinden.