For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Mare Nostrum

Studievereniging Frans, Italiaans en Spaans

Onze Zee

Mare Nostrum is de studievereniging van de studies Frans, Italiaans en Spaans, voortgekomen uit de studieverenigingen Los Guiris (Spaans), Cercle d´Amis (Frans) en Convivio (Italiaans). Opgericht door een groep studenten die het mogelijk wilde maken om naast de studie kennis te verbreden en om gewoon een leuke tijd te hebben. Mare Nostrum betekent Onze Zee en dat is meteen ook het element wat de drie landen met elkaar verbindt.

Activiteiten

Mare Nostrum houdt zich bezig met het organiseren van een jaarlijkse reis, een introductieweekend, themaborrels, feesten en culturele uitstapjes naar o.a. musea, films en lezingen. Elke maand komen wij bijeen in de gezelligste cafés in het hartje van Amsterdam. Wil je ons beter leren kennen? Loop dan vooral eens binnen om de gezelligheid te proeven onder het genot van een lekker drankje en leuke plaatjes!

Contact

Bezoekadres: Spuistraat 134 (kamer 201.F), 1012 VB Amsterdam
Postadres: Postbus 1636, 1000 BP Amsterdam
T: +31 (0)20 5254622

Bekijk onze website voor meer info over onze activiteiten en volg ons ook op Facebook!