Sinds 15 november wordt er weer onderwijs gevolgd in collegezaal 4. Tot nu toe was dit vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk omdat deze zaal in het ziekenhuisgedeelte ligt. Door de toevoeging van collegezaal 4 kunnen we fysiek onderwijs blijven geven. Studenten mogen niet voorbij collegezaal 4 komen en dus niet verder het ziekenhuis in.

Ziekenhuismedewerkers krijgen een iets andere looproute om de groepen uit elkaar te houden. Collegezaal 4 kan nog wel gereserveerd worden voor medewerkers. Roostering zorgt ervoor dat studenten en ziekenhuismedewerkers uit elkaar worden gehouden door voldoende tijd tussen de lessen en bijeenkomsten in te plannen. Ook zijn er toezichthouders en bewegwijzering.

Verscherpte coronamaatregelen

Sinds 13 november is de maximale groepsgrootte 75 studenten per ruimte (dit geldt niet voor tentamens en examens). Houd Canvas en je rooster in de gaten voor de actuele situatie van je vak en les.

Het overzicht van de coronaregels die gelden vind je hier.