Op 1 september zijn 42 internationale studenten begonnen aan hun teamuitdaging 'How to vaccinate the world'. De studenten zijn als gezondheidswerkers van de toekomst gevraagd door de Strategic Advisory Group of Experts (SAGE) on Immunisation van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om te helpen bij de voorbereiding op de volgende virale pandemie. Namelijk door het formulieren van wetenschappelijk onderbouwde aanbevelingen om de acceptatie van vaccins door de algemene bevolking te verbeteren.

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien, vertegenwoordigen de studenten verschillende beroepen en komen zij uit alle delen van de wereld.

Neem jij deel aan de volgende uitdaging van de U21 in het vroege voorjaar van 2022? Informatie over de inschrijvingen wordt t.z.t hier verspreid.
Deelnemen aan de U21-uitdagingen geeft je de unieke kans om in een internationaal team .te werken