Het loslaten van de anderhalvemetermaatregel is ingegaan per 30 augustus. Dit houdt in dat studenten onderling geen afstand meer hoeven te houden.

Als student hoef je onderling geen afstand meer te houden. We verzoeken jullie wel rekening te houden met anderen (niet-studenten, medewerkers en docenten), die deze afstand wel op prijs stellen.

Mondkapjes verplicht

Het loslaten van de anderhalvemetermaatregel is natuurlijk goed nieuws, want het betekent dat het onderwijs bij de start van het nieuwe collegejaar, onder voorwaarden, weer kan plaatsvinden op de faculteit in het AMC. We hebben ons echter wel te houden aan een aantal regels. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht als je je verplaatst. Als je zit mag het mondkapje af. Een opsomming van alle regels vind je hier. Laten we er samen voor zorgen dat we deze regels ook echt naleven, zodat we het onderwijs op locatie kunnen blijven organiseren.