Er gaat een frisse wind door het lesmateriaal in de nieuwe master Epicurus die per september van dit jaar van start gaat. Een poule van studenten geeft feedback op inhoud, begrijpelijkheid en relevantie.

Op die manier dragen studenten zelf direct bij aan inhoudelijk en nuttig lesmateriaal in de master Epicurus.
Voorafgaand aan de klinische stages volgen studenten in de nieuwe master in totaal dertien weken onderwijs. Het lesmateriaal is door docenten en werkplekbegeleiders ontwikkeld, maar kon nog worden aangescherpt. Een poule van studenten is daarom om al het lesmateriaal uitvoerig te bekijken. Via een format koppelen zij hun feedback op de lesstof terug.

Deze feedbackmethode ligt geheel in lijn met de hele invulling van de master, waarin beleving, feedback geven en zelfsturend leren vooropstaan.
Naast een check op inhoud, begrijpelijkheid en relevantie wordt er ook een check op taal en grammatica gedaan. Benieuwd of jouw toekomstige collega’s het kofschip goed onder de knie hebben? Je merkt het vanzelf tijdens de onderwijsweken in de nieuwe master!