Er komen bij het International Office veel vragen binnen over wanneer er weer stages en coschappen in het buitenland mogen worden gedaan. Op dit moment zijn alle buitenlandse reizen voor het volgen van onderwijs/stage in ieder geval tot september 2021 verboden. Over reizen in het komende academische jaar, wachten we het besluit van de UvA af dat deze lente wordt genomen. Zodra dit besluit is genomen is worden jullie uiteraard geïnformeerd.

Universitas 21 Health Sciences Group
De Universitas 21 Health Sciences Group is een uniek universitair netwerk van geneeskunde en andere gezondheidswetenschappen met leden van 27 universiteiten wereldwijd.
Studenten kunnen onderzoeksvoorstellen indienen bij de Student Research Fund: http://u21health.org/funding-opportunities of een online cursus volgen:

U21: online courses for Undergraduate students: De Tecnologico de Monterrey en de Pontificia Universidad Catolica van Chili hebben een reeks online cursussen aangeboden voor 1-2 U21 HSG studenten. Deze cursussen duren 5 tot 15 weken. Monterrey biedt cursussen aan in het Engels en Spaans, de PUC cursussen zijn alleen in het Spaans.

Global Learning Partnership 2021 Online: Het Global Learning Partnership programme is dit jaar volledig online voor U21 HSG leden uit de volgende disciplines: Verpleging, Allied health, Geneeskunde, Optometrie, Tandheelkunde en Public health.
Data:18 juli - 13 August 2021;

Global Engagement – Studenten krijgen de gelegenheid om te leren van- en bij te dragen aan de Sustainable Development Goals. Zij kunnen deel uit maken van een interprofessioneel team en kunnen interactieve en wereldwijde contacten opdoen om zo bij te dragen aan de uitwisseling van kennis, ideeën en onderzoek.
Format: Geheel online, onder andere online leermodules, face-to-face (via zoom) colleges and mentorschap, zelfstandige groepswerk.
Deelnemers:  tot 40 (20 U21 HSG/ 20 Host);
Kosten: $400 USD;
Aanmelddeadline - 20 juni 2021. Klik voor meer informatie en het aanmeldformulier op http://u21health.org/2021-global-learning-partnership