Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Nieuwe studenten
Informatie voor nieuwe studenten

In september start je met je bachelor Geneeskunde aan de Faculteit der Geneeskunde aan de UvA. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om goed van start te kunnen gaan met je studie.

Welkom op onze faculteit!

Dit is Gabor Linthorst. Het hoofd van de UvA bacheropleiding Geneeskunde Epicurus. Hij heet je van harte welkom bij je opleiding.

Welkom namens medische directie Amsterdam UMC

Ook Martiene Riedijk, lid van de medische directie van Amsterdam UMC, heet jullie van harte welkom. Zij wijst jullie er nog even op dat de stromen tussen studenten en patiënten gescheiden zijn, en dat het ziekenhuis voorlopig niet toegankelijk is voor studenten.

Virtuele rondleiding door het AMC

Sacha, Imme en Oscar nemen je mee naar de plekken in het AMC die voor jou als student de komende jaren belangrijk zijn. Je ziet o.m. het studentenplein, Collegezalen 1, 2 en 3, de Medische Bibliotheek, de Snijzaal, TBL-zaal en een lokaal in het Vaardighedencentrum.

Video's

Bekijk alle video's die we speciaal voor jou hebben gemaakt. We vertellen je wat onze studieadviseurs precies doen, geven je informatie over stage lopen (in het buitenland) , en ga zo maar door!
Bekijk alle video's
Uit de A-Z lijst Bekijk de hele A-Z lijst
Social Media