Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Nieuwsbrief, communicatie- en informatiekanalen

Welke communicatie- en informatiekanalen van de UvA en Amsterdam UMC, locatie AMC zijn voor jou als student aan de Faculteit Geneeskunde van belang?

Nieuwsbrief

Iedere maand (behalve augustus) ontvang je per mail de faculteitsnieuwsbrief met nieuws vanuit de faculteit,  Amsterdam UMC locatie AMC, interviews, onderwijsevaluaties, en interessante evenementen.
De nieuwsbrief wordt samengesteld en gepubliceerd door team Communicatie Onderwijssupport.

Daarnaast ontvang je automatisch de nieuwsbrief van de UvA. Die is gericht aan alle studenten, dus ook die van andere faculteiten.

 

Waar vind je welke informatie en bij wie kun je het beste terecht met je vragen? Bekijk de video.

Student.uva.nl

Student.uva.nl is de startpagina voor studenten van de UvA. Je vindt er nieuws, mededelingen en de A-Z-lijst. Bovendien geeft het toegang tot alle digitale informatiekanalen.

Mijn UvA app

Via de Mijn UvA app heb je direct toegang tot jouw rooster en cijfers en vind je de belangrijkste mededelingen van jouw opleiding. Ook kun je in de app zien waar nog studieplekken beschikbaar zijn en vind je adressen en routebeschrijvingen naar alle UvA-locaties. Daarnaast kun je via de app direct naar Canvas en naar de catalogus van de bibliotheek van de UvA en kun je een vraag naar de Student Service Desk sturen.

Roosterwijzigingen

Met de Mijn UvA app kun je kiezen om via push notificaties op de hoogte te blijven van de laatste roosterwijzigingen. Push notificaties kunnen worden ontvangen na het inloggen in de app en zijn gebaseerd op het rooster dat je hebt ingericht op rooster.uva.nl. Het betreft wijzigingen in de aankomende twee werkdagen. Om notificaties te ontvangen, is het van belang dat je de laatste versie van de app installeert en meldingen in het instellingenscherm van de app aanzet.

Studiegids.uva.nl

Studiegids.uva.nl bevat formele informatie, algemene doelstellingen en opbouw van je opleiding.

Rooster.uva.nl

Op rooster.uva.nl vind je het rooster van je opleiding.

Canvas

Canvas.uva.nl is de digitale leeromgeving van de UvA waarmee docenten vakinhoudelijke informatie delen met studenten, zoals blokinformatie, e-learnings, PowerPoint-presentaties en opnames van de colleges.

Studenten Informatie Systeem (SIS)

Studieresultaten kun je inzien in SIS door met je UvA netID in te loggen via sis.uva.nl. Je bent er als student zelf verantwoordelijk voor om je studieresultaten te controleren. Mocht je van mening zijn dat er iets niet klopt of mist dien je dit door te geven in de Digitale Studenten Service Desk: uva.nl/dssd.

Digitale Studenten Service Desk (DSSD)

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden in de Studiegids of in de A–Z lijst? Stel hem dan aan de Onderwijsadministratie via de Digitale Student Service Desk. Daarnaast kun je je vraag telefonisch of aan de Studentenbalie stellen.

Onderwijsadministratie/Studentenbalie

Telefoon: ma t/m vrij: 12.00 - 14.00 uur, 020 566 5072 of 020 566 5082 
Inloop:     ma t/m vrij: 11.00 - 12.00 uur en 14.00 - 15.00 uur.

Social media

Wist je dat je de faculteit ook kunt volgen op Facebook en Instagram? Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes.