De vakantie zit erop! We zijn alweer een tijd bezig met de start van het nieuwe studiejaar en verheugen ons op weer fysiek onderwijs, op de faculteit. Nog niet 100% fysiek, maar het begin is er en iedereen heeft er superveel zin in. We hebben de studenten in het AMC echt gemist en vinden het fijn dat jullie er weer zijn!

Nu zijn er nog wat onzekerheden (hoe lang zijn d hoorcolleges nog online, hoe gaat het met toetsen de komende maanden), maar daar gaan we jullie over bijpraten zodra duidelijk wordt. Nu start in ieder geval je eerste jaar Geneeskunde met OVV-1, je eerste jaar met lekker veel onderwijs On Campus (OVV-2) of je derde jaar met de bachelorthesis .

De Introductie en de Twintroductie waren een mooie opmaat voor de start van het academisch jaar. Laten we er een gezond, mooi en leerzaam jaar van maken! Wij hebben er heel veel zin in!

Namens alle betrokkenen in het geneeskunde onderwijs,
Hartelijke groet,
Opleidingsteam bachelor geneeskunde