Wij zijn alweer een tijd bezig met de start van het nieuwe studiejaar en verheugen ons op weer fysiek onderwijs, op de faculteit. Nog niet 100% fysiek, maar het begin is er en iedereen heeft er super veel zin in. We hebben jullie, de studenten in het AMC echt gemist en vinden het fijn dat jullie er weer zijn!

Nu zijn er nog wat onzekerheden (hoe lang nog online hoorcolleges, hoe gaat het met toetsen de komende maanden), maar daar gaan we jullie over bijpraten als dat duidelijk wordt. Maar voor nu start van je eerste jaar Geneeskunde (OVV-1), je eerste jaar met lekker veel onderwijs 'on campus' (OVV-2) of met de bachelorthesis (Jaar 3).

De Introductie en de Twintroductie waren een mooie opmaat voor de start van het academisch jaar. Laten we er een gezond, mooi en leerzaam jaar van maken! Wij hebben er heel veel zin in!

Namens alle betrokkenen in het geneeskunde onderwijs,
Hartelijke groet,Opleidingsteam bachelor geneeskunde,
Ulla Remer, Petra Habets en Gabor Linthorst