Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Education Desk IIS

De Education Desk IIS is de onderwijsbalie van het Instituut voor Interdisciplinaire Studies die het onderwijs ondersteunt en zorgdraagt voor alle administratieve, opleidingsondersteunende en logistieke processen. De Education Desk IIS is ook het centrale punt waar studenten, docenten en externe belangstellenden allerlei informatie kunnen inwinnen over het onderwijs en de daarbij te volgen procedures en geldende regels.

Openingstijden

Helaas is het in verband met de huidige Corona-maatregelen tijdelijk niet mogelijk om langs de Education Desk van het IIS te komen.

Postadres 
Postbus 94224, 1090 GE Amsterdam

Vragen over je opleiding?

Veelgestelde vragen

Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden op de 'Veelgestelde vragen' pagina, op de studentenwebsite, of op de A-Z lijst van jouw opleiding.

Mocht je vraag daar niet tussen staan, stel dan je vraag aan de Education Desk IIS onder vermelding van je studentnummer en opleiding.

De Education Desk IIS antwoordt over het algemeen binnen 1 werkdag.

Heb je als eerstejaars student technische ondersteuning nodig bij het indienen van een vrijstellingsverzoek? Of als tweede- of derdejaars student technische hulp nodig bij het indienen van je studieplan, dan kun je gebruik maken van het spreekuur via video call.

Voor inhoudelijke vragen over je studieplan of je studieplanning, neem contact op met de studieadviseurs.

Voor complexere vragen kun je een terugbelafspraak inplannen via onderstaande online agenda.
Maandag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.