Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

UvA-panel

Wil je meepraten en -denken met de Universiteit van Amsterdam? Meld je dan aan voor het UvA-panel. Het UvA-panel bestaat uit studenten en medewerkers van de UvA. Door mee te doen aan het panel, kun je je ideeën, behoeften en mening over verschillende onderwerpen met ons delen. We stellen je medewerking daarom zeer op prijs!

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten kunnen meedoen. Als je je aanmeldt voor het UvA-panel krijg je ongeveer vijf keer per jaar een stelling voorgelegd of krijg je een uitnodiging voor een online enquête of paneldiscussie. Je kunt zelf per onderzoek kiezen of je meedoet. Bij elk onderzoek verloten we een prijs.

Wat doet de UvA met de resultaten?

Met de resultaten van de onderzoeken kan de UvA bijvoorbeeld de dienstverlening en faciliteiten verbeteren. Als deelnemer word je uiteraard geïnformeerd over de resultaten en de genomen veranderingen en maatregelen.

Het UvA-panel en andere onderzoeken

Het UvA-panel bestaat naast en in aanvulling op bijvoorbeeld onderwijsevaluaties, opleidingscommissies en studentenmedezeggenschap. Met dit panel kan de UvA ook onderwerpen van de landelijke Nationale Studenten Enquête (NSE) verder onderzoeken. De UvA hecht er dan ook aan dat je jouw oordeel over je opleiding via de landelijke Nationale Studenten Enquête geeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over de onderzoeken en meedoen aan het panel? Kijk dan op de website van het UvA-panel en meld je aan.