Heb je interesse om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor de voorlichtingsavond van de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de Universiteit van Amsterdam op donderdag 23 september 2021.

Kerngegevens van evenement Voorlichtingsbijeenkomst lerarenopleidingen
Datum 23 september 2021
Tijd 19:00 -21:00
Locatie Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

Opleidingsprogramma's

Programma voorlichtingsavond

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst ontvang je informatie over zowel de colleges die je op de UvA volgt, als over het praktijkdeel van de opleiding (stage op een middelbare school). Ook krijg je de gelegenheid vragen te stellen aan de vakdocenten, de studieadviseur en studenten die nu de opleiding volgen.

De voorlichting bestaat uit twee onderdelen:

1. Algemene voorlichting
    Tijdens de algemene voorlichting wordt meer verteld over de opbouw van de studie en het praktijkdeel. Deze voorlichting is apart voor de minor Educatie / Educatieve Module en de master Leraar VHO. Als je geïnteresseerd bent in het ZIB-traject, de Major Teaching of het combinatietraject Lerarenopleiding Wiskunde kan je aansluiten bij de voorlichting over de master Leraar VHO.
  2. Vakspecifieke voorlichting
    Tijdens het tweede deel van de voorlichting wordt specifiek ingegaan op het schoolvak waarvoor je de lerarenopleiding wilt volgen.

Je dient aan beide onderdelen deel te nemen om je een volledig beeld te kunnen vormen van de opleiding.

Meld je aan voor de voorlichtngsavond via het aanmeldformulier hieronder.

Locatie

Voorlopig gaan we er van uit dat de voorlichting op locatie geven kan worden op de Roeterseilandcampus van de UvA. Indien dit niet zo is, zullen we je tijdig informeren.

Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam