Jouw opleiding heeft je nodig! Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan jouw opleiding en samenwerken met docenten om de kwaliteit van het onderwijs te bewaken en verbeteren? Meld je dan nu aan voor een plek in de Opleidingscommissie (OC) van jouw opleiding voor het studiejaar 2021-2022.

Je taken zullen onder andere bestaan uit het bespreken van vakevaluaties, het signaleren en analyseren van ontwikkelingen binnen je opleiding en het adviseren van de opleidingsdirecteur. Ook onderhoud je contact met studenten binnen je opleiding en neem je deel aan vergaderingen met de commissie en facultaire OC-bijeenkomsten.

Lijkt dit je interessant en ben je komend studiejaar ongeveer acht tot tien uur per maand beschikbaar voor de OC? Meld je dan uiterlijk 17 mei aan als kandidaat.