Donderdag 9 september vindt de opening plaats van het academisch jaar 2021-2022 van de Faculteit der Geesteswetenschappen, met als thema 'Ontkiemen'.

Kerngegevens van evenement Facultaire opening academisch jaar 2021-2022
Datum 9 september 2021
Tijd 17:00 -19:00

Het dagelijks bestuur van de Faculteit der Geesteswetenschappen nodigt u van harte uit voor de feestelijke opening van het  academisch jaar 2021-2022.

Het aanmeldformulier voor de opening is gesloten.

17.00 - 17.15 uur Inloop
17.15 - 18.15 uur Programma 'Ontkiemen'
18.15 - 19.30 uur Borrel

Muziek van Louis Andriessen door Mattias Spee - student aan het Conservatorium van Amsterdam

PechaKucha's

• Enoch Aboh - Sugar and the world: how sweets impact globalisation and diversity
  • Judith Noorman - Who runs this house?
  • Boris Noordenbos - Het conspiratoir geheugen
  • Marojolein Lanzing - Bad bias?
  • Leonie Schmidt - 'Eco-Islam': Islamitische culturele praktijken in tijden van klimaatverandering

Met een muzikaal intermezzo verzorgd door ChanHee Cho (bas) en Adam Rogala (piano) van De Nationale Opera Studio.

Muziekgebouw aan 't IJ, Piet Heinkade 1, Amsterdam

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen; het aantal plaatsen is daarom beperkt. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet kunnen, laat het ons dan weten via communicatie-fgw@uva.nl. Dan kunnen we iemand anders uw stoel aanbieden.

De opening wordt opgenomen. Een livestream is helaas niet mogelijk. De registratie wordt later op de website geplaatst zodat het kan worden teruggekeken door collega's die er niet bij kunnen zijn.