Warm Welkom Week

2 tot en met 5 november 2021

Twee jaar achter elkaar kregen nieuwe studenten door de corona-pandemie niet de introductietijd waar ze op gehoopt hadden. Daarom organiseert de Faculteit der Geesteswetenschappen alsnog een Warm Welkom Week voor alle studenten die in 2020 en 2021 met hun opleiding zijn begonnen.

Van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 november 2021 worden - op de campus! - uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Het zal een week zijn vol uiteenlopende activiteiten, georganiseerd door Alpha, SCIO, Helios, Kanvas, VOX-POP en USC. Elkaar ontmoeten staat deze week centraal. Het is de kans voor nieuwe Geesteswetenschappen-studenten om elkaar, de studieverenigingen, de campus en andere instanties gelinkt aan de UvA (opnieuw) te leren kennen. Ontmoet studiegenoten, UvA-medewerkers en verenigingen tijdens een potje tafeltennis, begin de dag zen met een yogales in de ochtend en laat je creativiteit de vrije loop tijdens een workshop tote bags ontwerpen. Zet al je kennis in door mee te doen met een pubquiz, win de meest unieke prijzen tijdens een speciale bingo of ruil een (dierbaar) boek voor een ander pareltje bij de ‘bookswap’ en nog veel meer.

Het programma

Het Prisma Cafe in het voormalige Atrium (BG5) zal deze week fungeren als de ontmoetingswoonkamer voor de eerste- en tweedejaarsstudenten. Ook aan hapjes en drankjes is gedacht; begin je ochtend vanaf 10:30 met een versgebakken croissantje, drink een kop koffie tijdens het middaguur en sluit de dag af door samen met ons te proosten met een drankje. Wees welkom en ontmoet deze week je nieuwe vrienden.

Prisma Cafe / Atrium
Vendelstraat 7 op het Binnengasthuisterrein

De Warm Welkom Week wordt aangeboden door de Faculteit der Geesteswetenschappen in samenwerking met: